ONLINE GERINCGIMNASZTIKA HAVI TAGSÁG

Gerincgimnasztika havi tagság: 4800.-/hó

Az alábbiakban bővebben olvashatsz az online gerincgimnasztika óráim tartalmáról.

Várlak szeretettel a zárt csoportban, ha úgy döntesz, hogy kipróbálod ezt a lehetőséget.

Gerincgimnasztika óra típusok bemutatása

  1. Felsőtest torna:

Bemelegítés alkalmával az egész izomrendszert, mozgató rendszert, keringési rendszert kiválasztó rendszert felkészítjük a terhelésre, majd utána a gerincet közvetlenül és közvetve körülölelő izom csoportokat kimozgatjuk, megerősítjük és lenyújtjuk. Mind a mély- és felületes hátizmokat, a gerinc elülső felén lévő mellizmot, has izmot és a kar izmait megdolgoztatjuk. Felmozgatjuk a letapadásokat kimozgató gyakorlatokkal (mobilizáció) , majd erősítő gyakorlatokkal stimuláljuk őket és az óra utolsó negyedében alaposan lenyújtunk, az eredéseket és tapadásokat visszanyújtjuk eredeti fiziológiás hosszukra. Az óra hatása: egyenes testtartás, leengedett vállak, fej helyes pozícióban, behúzott, feszes has.

  1. Has, törzs torna:

Az óra első negyedében bemelegítjük az egész testet, ezzel felkészítve a terhelésre, majd álló, ülő fekvő helyzetben végzett törzs izomzatot fejlesztő gyakorlatokkal megerősítjük a gerinc körül lévő fűző rendszert, mely tartja, támasztja a csigolyasort. Mély hátizmokat, felületes hátizmokat, farizmot és hasizmokat dolgoztatunk kimozgatásokkal, erősítéssel és nyújtással.

Az óra hatásai: behúzott, feszes has, „egyben vagyok” érzés

  1. Csípő, medence torna:

Az egész test bemelegítése után a medence és csípő területeit speciális gyakorlatokkal mobilizáljuk, növeljük a mozgástartományt, majd ezután erősítő gyakorlatokkal fokozzuk a farizmok, comb izmok és has izmok tónusát, és a végén egy intenzív nyújtással visszaállítjuk a fiziológiás izom hosszúságot. Külön figyelmet fordítva a csípő horpasz izom nyújtására.

Az óra hatásai: helyére került medence, behúzott, feszes has, stabil állás, járás

  1. Streching torna:

Légzéssel kombinált nyújtással az egész test izmait ellazítjuk, oldjuk az izmokban a rövidülések és fájdalmak által keletkezett feszültséget, az eredéseket és tapadásokat visszanyújtjuk eredeti fiziológiás hosszukra.

Az óra hatásai: fizikai-mentális ellazulás, könnyed test érzet a megnyújtott izmoknak köszönhetően, jó alvás

Hogyan működik az online torna?

A tornák egy zárt Facebook csoportban érhetők el. A havi tagsági díj átutalása után küldöm a meghívót a csoportba és onnantól kezdve egy hónapig tagja vagy a csoportnak és korlátlanul tornázhatsz az oldalon található és folyamatosan bővülő tornákra.

Hogyan történik a megvásárlás?

A „megvásárolom” gomb megnyomása után, töltsd ki az űrlap oldalt. Az űrlap elküldése után kapsz egy visszaigazoló emailt, melyben megkapod az utaláshoz szükséges adatokat. Az utalásról elektronikus számlát állítok ki, ezért fontos, hogy pontosan kitöltsd az űrlap adatait. Köszönöm.

Üdvözlettel

Andorfiné Márti

prev.gerinctréner, stretching tréner

ERYT500 meditációs tréner

T.: 30-657-9654