Egyéni back-bike edzés

A back-bike elnevezés a kerékpáros edzés és a gerinc körüli izmok edzésének közös kooperációját jelenti.

Ez az edzés típus ötvözi egy kerékpáros edzés és egy gerinctorna elemeit, ilyen módon egy nagyon hatékony erő-állóképességi és gerinc erősítő edzést tudunk végezni.

Az órán használt kerékpár egy nagyon kényelmes és ergonomikus háttámlás, ülő kerékpár, mely teljesen leveszi a terhet a gerincről és csak és kizárólag a láb és csípő izmait dolgoztatja és használja. Természetesen ezen kívül van még egy nagyon fontos szervrendszer, ami dolgozik az edzés során, ez pedig a szív- és érrendszer. Kitűnő módszer arra, hogy állóképességet növeljünk, hogy a mindennapjaink során jobban bírjuk a fizikai terhelést. Legyen szó pár lépcső megmászásáról, vagy a busz után futásról, vagy csak nagy teher cipeléséről. Az órán pulzuskontrollálásával dolgozunk, mely igazodik a szervezet terhelhetőségi sajátosságaihoz, illetve az edzés céljához.

Az edzés során felváltva dolgozunk a kerékpáron és fitball labdán, melyen gerinc- és törzserősítő gyakorlatokat végezzük. A fitball labda rugózása nagyon hatékonyan átmozgatja és rugalmassá teszi a feszült szalagokat. A törzserősítő gyakorlatok pedig gyorsan és intenzíven felépítik a meggyengült hát – és deréktáji izmokat.

Szívből ajánlom ezt az edzés típust azoknak akik:

  • szeretnének állóképességet növelni, jobban bírni a mindennapi élet fizikai terheléseit,
  • akiknek fáj a hátuk, derekuk csípőjük,
  • akiknek fáj a térdük,
  • akik szeretnének egy pár kilótól megszabadulni,
  • akiknek visszeres a lábuk,
  • akik a fent soroltakat szeretnék szakmai hozzáértő segítségével művelni,

Az egyéni órára bejelentkezés szükséges: T.: 30-657-9654

Ár: 5000.-/alkalom/50′ perc

Bérlet lehetőség! 46.000.-/10 alkalom/2 hó

Szigorúan veszem a 2 hónapot! Csak akkor válts bérletet, ha le is tudod járni, különben elveszik a bérleted. Heti 2 alkalommal ez 5 hét alatt meg is van. Heti 2 alkalom a minimum egy elhatározott bérletes sportolásnál.

Helyszín: Veresegyház, Pacsirta u. 55.