Élménykence workshopok

Élménykence workshopok

Várlak szeretettel az Élménykence workshopra, ha téged is érdekel, hogy hogyan tudod az otthonodban, saját magad elkészíteni a számodra és a családod számára szükséges kozmetikumokat természetes anyagokból, melyek mentesek mindenféle mesterséges tartósítószertől, színezékektől, tömegnövelő szerektől.

Természetgyógyász végzettségemmel, fitoterápia gyakornokként folyamatosan arra törekszem, hogy a növények emberi szervezetre gyakorolt jótékony és gyógyító hatását minél több területen és szinten megismerjem és alkalmazzam. Ezzel a tudással szeretnék segíteni azoknak, akik hasonlóan érdeklődnek a természetes gyógymódok iránt.

A workshopokon együtt készítjük el a különböző kozmetikumokat, – fogkrém, hónalj stift, testápoló krém, fájdalomcsillapító balzsam, ajakbalzsam, arckrém, szemkrém, smink lemosó, arc tonik, fürdősó, fürdőtej, arc-test radír, sampon, sarok krém, rovar-szúnyog riasztó szer -, melyeket utána haza lehet vinni és használatba is lehet venni. S ha elfogyott, meglesz a tudás újabb adag elkészítéséhez.

Az Élménykence workshopok általában szombat délutánonként kerülnek megrendezésre és kb.: 3-4 órás időtartamúak.

Ár: 9500 – 12000.-/alkalom, az alapanyagok függvényében, mely tartalmazza az alapanyagokat is. Pontos ár a programoknál található.

Kellemes és hasznos időtöltés egyben.

Bejelentkezés szükséges a hely mérete végett, max. 8 fő tud jönni.

T.: 30-657-9654

A workshop időpontokat folyamatosan teszem fel az oldalra.

Időpontok:

Fogkrém és szájvíz készítés

Fájdalomcsillapító balzsam készítés

Hónaljstift készítés

Szúnyog-kullancs riasztó készítés

SPF 30-40-50 faktor napozókrém készítés

Parfüm készítés

Kép: saját és Pinterest