FlórA’rt Élménykence – fogkrém és szájvíz készítés

ONLINE is van lehetőséged kézhez kapni a tudást, ez esetben a workshop díja 6500.- ( ha így szeretnéd kérni az anyagot, akkor a megrendelem gomb után, az űrlapon írd be az “ONLINE fogkrém és szájvíz készítést”).

A fogkrém készítés alkalmával egy kókuszolajjal készült fogkrémet, egy szájöblögetőt és egy szájvizet fogunk elkészíteni.

Az alapanyagok természetes összetevőkből készülnek, semmilyen mesterséges anyagot, tartósítószert nem tartalmaznak. Az alapanyagok között szerepel többek között Bentonit agyag, orvosi szén, Schüssler só, calcium – magnézium por és még számos természetes és a szájhigiéné szempontjából hasznos anyag.

Tudtad, hogy a fogkrémben használt fluor milyen káros anyag és mérgezi a szervezeted? Olvass tovább kérlek.

Számos vizsgálat mutatta ki a fluor különböző káros hatásait, pl.:

 • Megnövekedett ólomfelszívódás
 • A kollagénszintézis megzavarása
 • Hiperaktivitás és/vagy letargia
 • Izomrendellenességek
 • Agykárosodás, alacsonyabb IQ
 • Artritisz
 • Demencia
 • Csonttörések
 • Alacsonyabb pajzsmirigy aktivitás
 • Csontrák
 • 62 enzim inaktiválása
 • Az antitestek termelődésének akadályozása
 • Genetikai károsodás és sejthalál
 • Megnövekedett tumor és rák előfordulás
 • Az immunrendszer zavarai
 • Spermakárosodás és a terméketlenség fokozódása

Az általam készített természetes fogkrém nagyon hatásosnak bizonyult fogínybetegség leküzdésében.

Az alábbiakban leírom saját tapasztalatomat a fogkrémmel kapcsolatban.

Nekem sajnos túl sok fogkő képződik a fogaim körül, ezért 3-4 havonta kell járnom fogkő levételre. Aki hasonló problémával küzd, az tudja, hogy egy ilyen fogkő mélytisztítás alkalmával dől a vér az ínyből.

Nagyon vérzékeny volt az ínyem, a fogorvosom mindig mondta, hogy felveszi a szkafandert, mielőtt hozzákezd a fogaimhoz, mert egy kisebb mészárszék alakul ki mindig, amikor szedi a fogköveimet.

Két hónapja használtam a fogkrémemet, amikor újra mennem kellett fogkő levételre. Elkezdte a kezelést a doktor úr és meglepődve tapasztalta, hogy egyáltalán nem vérzik az ínyem. Amikor öblítettem a fogam a kezelés közben, én is meglepődtem, hogy átlátszó vizet öblítettem ki. Nagyon megörültem ennek, mert volt, hogy azért kellett abbahagyni a kezelést, mert annyira vérzett az ínyem, hogy nem tudta tovább folytatni a kezelést a doktor.

A másik nagy problémám pedig az volt, hogy meglazultak a fogaim a fogíny sorvadás következtében. A fogkrém használatával ezt is meg tudtam állítani, vagy legalább is lelassítani a folyamatot. Teszteltem cellux szalag eltépésével. 🙂

Sikeres visszaigazolás volt ez számomra, hogy a fogkrém, melyet készítettem nem csak abban segít, hogy tisztántartsam vele a fogaimat a mindennapok során, hanem javítja a fogaim és az ínyem állapotát és segít elérni az egészség állapotát.

A szájvíz, melyet készíteni fogunk egy szintén természetes anyagokból készült, kellemes aromájú és ami nagyon fontos természetes gyulladáscsökkentő anyagokkal ellátott víz lesz, mely tisztít, csökkenti a gyulladást és kellemes leheletet biztosít.

A workshopon az alapanyagok bemutatása és megismerése után elkészítjük saját fogkrémünket, szájöblögetőnket és szájvizünket.

Jegyzetfüzetet, tollat hozz magaddal, hogy le tudd írni a receptet, melyet a workshop után már saját magad is el tudsz készíteni az otthonodban.

Várlak szeretettel, ha érdeklődsz egy valóban hatékony és természetes fogkrém és fogápolási termékek iránt.

A workshopra jelentkezés létszáma korlátozott, a hely mérete miatt 8 fő tud részt venni a programon, ezért jelentkezz mielőbb.

Jelentkezni a “Megrendelem előleggel” c. gombbal tudsz és 3000.- előleg átutalásával tudod biztosítani helyed, melyet a 11600006-00000000-49992526 bankszámlára, Andorfiné Ónodi Márta névre tudsz utalni, melyről elektronikus számlát állítok ki. A fennmaradó összeget pedig a workshopon van lehetőséged kifizetni, vagy utalhatod azt is.

Időtartam: kb.: 3 óra

Helyszín: Veresegyház, Pacsirta u. 55.

A workshop ára: 9500.-/fő

ONLINE is van lehetőséged kézhez kapni a tudást, ez esetben a workshop díja 6500.- ( ha így szeretnéd kérni az anyagot, akkor a megrendelem gomb után, az űrlapon írd be az “ONLINE fogkrém és szájvíz készítést”).

A workshop online formában is elérhető KATT IDE

Kép: saját