Radiesztéziás esettanulmányok

Az alábbiakban leírom azokat a tapasztalataimat, melyeket a radiesztéziás méréseim alkalmával szereztem.

Ezek a tapasztalatok sokakat érinthetnek ugyanígy, sokunknak lehetnek ugyanilyen vagy hasonló problémáink, ezért leírom, hogy az olvasásuk által, ha valaki magára ismerne, gondoljon a radiesztéziára, mint lehetséges probléma megoldásra.

Az élet számtalanszor bebizonyította nekem és az eddigi klienseimnek, hogy egy földsugárzásokban lévő ágy számos és sokszor nagyon komoly betegség okozója lehet, majd megfelelő árnyékolás után ezek a betegségek eltűnnek.

Álljanak hát itt a példák és beszéljenek ők.

Esettanulmány1

A.Krisztián Budapesten élt a 3. kerület egy dombos részén. A Pálvölgyi cseppkőbarlang felett és szomszédságában.

Találkozásunk alkalmával elmesélte, hogy mennyire fáj a háta és dereka, a csípője – mely fájdalom néha végigmegy a lábain is – és ilyenkor járni is alig tud. Fiatal ember létére (33 éves) nyomoréknak érzi magát, alig tud mozdulni a fájdalomtól.

Az orvosi vizsgálatok Beckterev kórt, Scheuermann kórt állapítottak meg. Járt mágnes terápiás kezelésre, masszázsra, tornára, de semmi nem tudott változtatni fájdalmán.

Ekkor elmondtam, hogy radiesztéziával foglalkozom és ajánlottam neki, hogy kimérem a szobáját és a fekhelyét. A mérés rámutatott, hogy kiemelkedően sok vízér és törésvonal sugárzás érte a testét. Mivel a lakás a Pálvölgyi cseppkőbarlang rendszer felett volt, érthető volt ez a jelentős mennyiségű földsugárzás megléte.

Ajánlottam neki a kiárnyékolást, de elmondta, hogy épp költözik és majd az új helyen mérjük ki újra és ott árnyékoljunk.  Az új helyen szintén ki lett mérve az ágya és a megfelelő árnyékoló lapok lettek lerakva.

Ez 11 évvel ezelőtt volt. Azóta nem fájt a háta, dereka. Az a fájdalom, amelyre megállapították a Beckterew kórt és a Scheuermann kórt, azóta sem jött elő neki.

Esettanulmány2

B.Mártának 2012.-ben vastagbél rákot diagnosztizáltak. Műtéten, majd kemoterápiás kezelésen esett át. Ezután megkért, hogy mérjem ki a fekhelyét. Az ágyon, ahol ő feküdt vízér és törésvonal kereszteződés ment át, azon a helyen, ahol a daganatot találták a testében.

Az ágy megfelelő kiárnyékolása után, sugárzástól mentes, tiszta fekhelyen kezdhette meg a regenerációt és azóta is jó egészségnek örvend.

Esettanulmány3.

H.Katalin 35 éves hölgy keresett meg radiesztéziás méréssel 2013-ban. Elmondta, hogy rendszeresen sportol, – tornázik, úszik, kerékpározik – de minden reggel úgy ébred, mint akin átment az úthenger. Fáj a dereka, csípője, válla, nyaka, ráadásul úgy érzi, mintha nem is aludt volna. Mintha állandóan kialvatlan lenne. Rosszakat álmodik és ilyenkor felébred és nehezen alszik vissza.

Kimértem az ágyát és a fekhelyén hosszanti irányban egy Hartmann sávot találtam, ami az egész testét érte a lábától a fejtetőig, majd a fejénél egy Hartmann kereszteződést is felleltem.

Az ágyat megfelelően kiárnyékoltam és azóta nyugodtan alszik, élvezi a sport pozitív hatásait, reggelente kipihenten ébred, a fájdalmai megszűntek.

Esettanulmány 4.

Saját történetem

2008-ban történt, hogy már annyira fájt a hátam és derekam, hogy azt mondtam magamban, hogy valaminek kell lennie a háttérben, mert az nem lehet, hogy sportoktatóként – ráadásul gerincedzőként és spinning edzőként – állandó hát- és derékfájással szenvedjek. Itt valami oknak lennie kell, mert az életmódom nem adott okot ezekre a fájdalmakra.

Ekkor eszembe jutott a radiesztézia, mert már nagyon régen foglalkoztatott ez a téma és akkor bevillant. Mindjárt ki is kerestem egy radiesztéziás szakembert és elhívtam, hogy mérje ki az ágyamat.

A mérés rámutatott, hogy Hartmann sávban feküdtem hosszanti irányban, ami okozta az állandó hát- és derékfájásomat és a fejemen egy Hartmann kereszteződés is volt. Valószínű emiatt aludhattam nagyon rosszul. Felületesen, állandóan felébredve, zagyvaságokat álmodva.

A földsugárzások ki lettek árnyékolva és megkezdtem új életemet a tiszta fekhelyemen.

Tényleg új élet jött el számomra, mert onnantól kezdve megszűntek a testi fájdalmaim és nagyon jókat alszom azóta is.

Ekkor azt mondtam, hogy én is meg szeretném tanulni a radiesztéziát, hogy segíteni tudjak  azoknak, akik hasonló helyzetben vannak és hozzám fordulnak.

2009-ben elvégeztem a tanfolyamot és azóta számos embertársamnak segítettem a fekhelyük földsugárzás mentessé tételében.

Számos példa van rá, hogy a káros földsugárzások eltávolítása után megszűntek a fizikai betegségek.

Nagyon fontos, hogy a fekhely, amin 6-8 órás pihenésünket töltjük, megfelelően tudja biztosítani a pihenést számunkra. Hisz ez az a hely ahová visszavonulunk a világ megtapasztalása után és feldolgozzuk ezeket a tapasztalatokat.

Radiesztéziás szolgáltatásommal állok rendelkezésére mindenkinek, aki úgy érzi, hogy megoldás lehet számára a káros földsugárzások kimérése.

Esettanulmány 5.

H. Annánál (43 éves) tavaly nyáron voltam radiesztéziás mérésen. Ekkor az ágyon található földsugárzásokat kimérés után leárnyékoltuk. Két hete azzal keresett meg, hogy nem nézném-e át az ágyát, mert eddig olyan jól aludt, de mostanában reggelente nagyon fáj a nyaka, a háta felső része és egész éjjel forgolódik, alig tud aludni. Természetesen megbeszéltünk egy időpontot.

Az ágy újbóli átvizsgálása felfedett egy újonnan keletkezett vízeret törésvonallal, mely a francia ágy jobb oldalán lépett be deréktáj magasságában és a bal oldalon felkanyarodott a fej területére és ott hagyta el az ágyat. A hölgy a francia ágy bal oldalán fekszik, ahol a nyakát, fejét érte a vízér sugárzás.

Megfelelően kiárnyékoltam a helyet, így folytathatja tovább pihenését a földsugárzásoktól mentes helyen.

Egy érdekességet írnék még erről az esetről.

Az állatok és növények is érzik a földsugárzásokat. A kutyák a jó energiákat szeretik (az emberi szervezetre jó hatású energiák), ők abban fekszenek. A macskák az emberi szervezetre káros hatással lévő energiákat szeretik, hiszen odú lakók a macskák. Az odú pedig úgy keletkezik egy fán, hogy a fa káros földsugárzásban áll és ettől a sugárzástól megbetegszik és odvas lesz. Az odú lakó állatoknak (mókus, mormota, sün, madarak, macska…) otthont adva ezzel.

Tehát ez az ágy ki lett már mérve a tavalyi évben. Anna azonban azt vette észre, hogy a macskái egyszer csak újra az ágyán aludtak. Nem értette, hogy hogyan lehet ez, hisz ki van árnyékolva az ágya, tehát nincsenek rajta földsugárzások.

Miután felfedtem ezt az újabb földsugárzást, Anna elmondta, hogy a cicái pont ebben a sávban feküdtek állandóan. Tehát megint bebizonyosodott, hogy érdemes a természetre hallgatni és figyelni, hogy mit csinálnak háziállataink.

Továbbá elmondta azt is, hogy egy pár hónapja fejezték be az utcájukban az út építését. Két hónapon keresztül nagy gépek, aszfalttörők, úthengerek dolgoztak az utcájukban, kétszer-háromszor is leestek tárgyak a polcokról, a mosdóban a csempe elrepedt a falon, amikor az úthenger végigment a házuk előtti részen.

A kimért és leárnyékolt fekhelyeket érdemes évente átnézetni, mert ahogy a fenti példa is mutatja, a Föld mozgása, mozgatása (építkezések, nagy gépek) által a lemezek elmozdulásával törésvonalak és vízerek folyamatosan keletkezhetnek, így az ágyon újabb vízér és törésvonal jelenhet meg.

Radiesztézia – Az emberi szervezetre káros földsugárzások kimérése

Andorfiné Ónodi Márta

okl.radiesztéta

T.: 30-657-9654

2112, Veresegyház, Pacsirta u. 55.