Pályaválasztás előtt álló fiataloknak

 

Értékek, célok meghatározása meditációs program

Tanulj hatékonyan!

Pályaválasztás előtt

Úgy gondolom, hogy szülőként szinte mindannyian azt szeretnénk, ha a gyermekünk megtalálná azt a hivatást vagy munkát, melyre Isten teremtette. Ha ki tudna teljesedni személyisége a megfelelő életút megtalálásával.

Ha nem csak azért választana egy bizonyos szakmát, vagy munkát, vagy hivatást,
– mert a tanulmányi eredményei alapján csak oda vették fel,
– vagy mert a szülők is ezt csinálják, akkor a gyermek is ezt fogja csinálni,
– vagy ötlet hiányában az éppen aktuális trendi szakmai lehetőségek alapján dönt.

Ki ne szeretné, hogy a gyermeke megtalálja önmagát, rájöjjön saját erősségeire, tehetségeire, képességeire, motivációira, megtalálja és elfogadja gyenge pontjait, majd megértve azokat és erősségeit kiaknázva magabiztos és felelősség teljes életet éljen.

Nagyon sokszor úgy választanak a fiatalok életpályát 13-14 évesen, majd később 18 évesen, hogy fogalmuk nincs arról mit szeretnének csinálni felnőtt korukban. Kevés az eltökélt és tudatos ilyen korú fiatal, aki meg tudja mondani, hogy milyen munkát szeretne végezni a későbbi életében. Nehéz helyzetben vannak ők is és a szülők is. A választás kényszere sokszor rossz irányú döntést hoz.

Pedig a tudás ott van mindenkiben. Az isteni szikra ott munkálkodik bennünk és tudja a választ mindenre. A bennünk lévő belső isteni magban benne van életutunk összes kérdésére a válasz. Ehhez a belső maghoz hozzá lehet férni egy megfelelő tudatállapot segítségével, mely által a külső tudatosság lemerül a belső tudatosságba és a válaszokat nem kintről, hanem a belső tudásból kapja meg. Így lelve meg az igaz megoldásokat, mely senki másnak nem lehetőség, csak önmagunknak. Személyre szabott, mert mindenkinek saját életútja van, mely független aktuális trendektől, független családi kötelékektől.

Ennek a belső tudásnak a megszerzésére van lehetőség a „Tanulj hatékonyan – Értékek, célok meghatározása” c. program keretén belül.

Ez a program két részből áll. Az első rész a „Tanulj hatékonyan” egy mozgás sort ír le, mellyel jelentős mértékben növelhető a tanulás hatékonysága. A második részben pedig „Értékek és célok meghatározása” egy meditációs gyakorlatban théta tudatállapotba visszük az elmét és ebben a tudatállapotban tesszük fel pályaválasztással kapcsolatos kérdéseinket. A théta tudatállapot az isteni tudatállapot. A megoldások, a gyógyulás, a kreativitás, a feltalálás, az alkotás ebben az isteni állapotban születnek.

Minden ember számára fontos lenne, hogy készség szinten megtanuljon théta állapotba merülni, olyan rutint kiépíteni, hogy bármikor hozzá tudjon férni belső bölcsességéhez, élete bármely kérdésében.

Úgy gondolom, hogy minden dolog elsajátítását a lehető legkorábban el kell kezdeni, hogy minél előbb használni és élni lehessen az adott dolog megtanulásával szerzett előnyökkel. Ezért eltökélt célom és szándékom, hogy minél több fiatalt megtanítsak hogyan férhet hozzá belső bölcsességéhez, hogy mindjárt a pályaválasztás alkalmával hasznára lehessen saját belső kincsestára.

A technika elsajátításával elkerülhetővé válnak a tévutak, mert a belső igaz válaszok valós jó döntésekhez vezetnek.

A meditáció menete

Az „Értékek, célok meghatározása” meditáció körülbelül 1 órát vesz igénybe. Kényelmes ruházatban érdemes érkezni. Egy tollra és egy papírra lesz szükség a válaszok lejegyzeteléséhez.
Bejelentkezni telefonon lehet. T.: 30-657-9654

Várom szeretettel azokat a fiatalokat, akik szeretnének tudatosan életpályát választani és nem a véletlenre bízni ezt a fontos döntést.

 

A program díja: 4500.-/fő

Tisztelettel

Andorfiné Márta

prev.gerinctréner

meditációs tréner

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján. T.: 30-657-9654

o.marta777@gmail.com

 

Kép: Pinterest