Találkozás az őseiddel – vezetett meditáció

Biztosan Te is érezted már egy elhunyt szeretted hiányát, amikor annyira szerettél volna még beszélni vele. Még egyszer utoljára, csak egy pár szót mondani neki és egy pár szót hallani tőle. Bárcsak elmondhatnád még egyszer, hogy mennyire szeretted és mennyire hiányzik.

Biztosan elgondolkodtál már azon, hogy milyenek lehettek a szüleid szülei, vagy nagyszülei, vagy dédszülei, az ükszülei és még azon is túl, hogy néztek ki, mit szóltak volna hozzád, ha ismerhettek volna.

Ha tudatosabb vagy, akkor azon is elgondoltál már, hogy kik lehettek az őseid, hogy nézhettek ki századokra visszamenőleg, milyen korban éltek, mit szólnának hozzá, ha láthatnának téged.

Ha érdekel a téma, akkor egy csodálatos meditációs utazásra invitállak, melyben elvezetlek egy dimenzión túli világba, a Szeretet csarnokához, ahol lehetőséged nyílik újra kapcsolódni családoddal, rokonaiddal, őseiddel.

Felemelő meditációs utazás, melyben lehetőséged van a megbocsátásra, a megbocsáttatásra, az elengedésre, sok-sok megismerésre, a családdal való szeretet újbóli átélésére és arra a felismerésre, hogy szeretteink sosem halnak meg, csak levetve földi ruhájukat egy másik síkon léteznek tovább.

A meditáció utáni érzések: öröm, megnyugvás, a halálfélelemtől való megszabadulás és a SZERETET érzése, mely körbeöleli és beburkolja a lelket.

A meditációs foglalkozás menete:

A meditációt egy rövid beszélgetés előzi meg, amikor is elmondja a vendég, hogy van-e célja a meditációnak, vagy csak egyszerű kíváncsiság vezérli. Ez idő alatt felmérem a vendég mentális állapotát. ***

Majd ezt követően kényelmes testhelyzetet megtalálva és kialakítva megkezdjük a meditációs utazást, mely körülbelül 30-40 perces foglalkozás.

A meditáció után, ha szeretne róla beszélni, akkor megbeszéljük, hogy milyen élményekben volt része a vendégnek, ezzel is segítve, hogy teljesen visszaérkezzen az itt és mostba.

*** Fontos tudni, hogy nem mindig alkalmas az időszak vezetett imaginációs meditáció alkalmazására. Vannak az életünkben nehéz helyzetek, pl.: halálozás a családban, amikor még annyira friss a trauma, hogy a kétségbeesett “még egyszer találkozni vele” érzés teljesen megbillenti a pszichét. Ilyenkor hagyni kell, hogy a gyász teljesen kitombolja magát és utána, amikor már elcsendesedett bennünk, akkor próbálhatjuk meg a kapcsolódást belső világunkban.

Depresszió és más mentális betegség megléte esetén sem alkalmazunk imaginációs meditációt.

Bejelentkezés: 30-657-9654

Ár: 8000.- / alk. / 70-80 perc

Helyszín: Veresegyház, Pacsirta u. 55.