Gyógyító kezek meditáció INGYENES

Ide kattints: Gyógyító kezek meditáció

Ebben a 18 perces meditációban a tested pránikus energiáit fogod a kezeiden át áramoltatni.

Meg fogod tudni érezni saját belső bioenergiádat és ezt a légzéseddel együtt tudatosan áramoltatni a kezeiden át, majd a kezeiden keresztül egy olyan testrészedre, ahol valamilyen formában diszharmóniát érzel.

Ezt a módszert hívják kézrátételes gyógyításnak. Kicsit el van koptatva ez a fogalom és le van járatva, de gondolj bele egy kicsit. Amikor az édesanya a gyermeke fájó hasára teszi a kezét. A gyermek pocakja pár percen belül megnyugszik. Vagy amikor fáj valamink, akaratlanul rátesszük a kezünket, vagy azért, hogy megmasszírozzuk, vagy hogy megnyomkodjuk egy kicsit, vagy csak ott tartjuk a kezünket. Ez is annak a jele, hogy a tudatalattinkban hordozzuk testünk bölcsességét. A test tudja, hogy saját energiájával meg tudja gyógyítani magát.

Ez a meditációs gyakorlat segít, hogy újra aktiváld ezt a belső tudásodat, segít, hogy újra rátalálj tested bölcsességére. Nincs más dolgod, csak gyakorolni, gyakorolni, közben gyógyulni és egyre jobban megismerni tested.

Szeretettel ajánlom.

Andorfiné Márta

prev.gerinctréner

meditációs tréner

T.: 30-657-9654

Szerzői jogvédelem

A meditációs hanganyag a saját szerzeményem, a saját tulajdonomat képezi, melyet megosztok mindenkivel, akinek épülésére válik.


Jó egészséget, sok sikert és sikeres megvalósítást kívánok!