Egyéni szemgimnasztika

Egyéni szemgimnasztika óra

A Testelmetréning Központban lehetőség van egyéni szemtréningre is, ha a csoportos foglalkozások időpontja nem megfelelő, vagy létszám túllépés miatt nem fér bele a csoportba.

Az általam tartott szemtréningen bemelegítjük és aktiváljuk a szemmel szoros kapcsolatban álló agyféltekéket, ezután a nyak izmait mozgatjuk meg, hogy a vérkeringés szabadon tudjon a fejbe áramlani, majd egy akupresszúrás technikával végignyomkodjuk az arc és szem körüli területeket, mely által fokozzuk a vérkeringést az arc egész területén.

Majd különböző torna gyakorlatokkal erősítjük a szemeket körülvevő izmokat és ezt követően egy nagyon kellemes arc, szem és fej önmasszázzsal ellazítjuk a megdolgoztatott területeket.

Az aktív fizikai tornát ezután egy mentális technikával zárjuk.

Egy  15 perces meditációban átlélegeztetjük a szemeinket – beleértve a harmadik szemet is – majd saját bioenergiánkat segítségül hívva energiával töltjük és gyógyítjuk szemeinket.

Időtartam: 1 óra

Helyszín: Testelmetréning Központ

Veresegyház, Pacsirta u. 55.

Ár:  4500.-/alkalom

Hétközben (hétfő-péntek) és napközbeni időpontokban (9-17-ig).

T.: 30-657-9654

 

Várok mindenkit szeretettel.

 

Iratkozz fel hírlevelemre és ha 3 napon belül rendelsz valamelyik általam nyújtott szolgáltatásból, akkor 15% kedvezményt biztosítok az árából.

Kép: Pinterest