Vigyázz a testedre, mert ez az egyetlen hely, ahol élhetsz!!!

Vigyázz a testedre, mert az az egyetlen hely, ahol élhetsz!!!

Tested lelked temploma!!!

Te, aki vagy, fizikai testben tudsz megnyilvánulni ebben a fizikai világban.

Ahhoz, hogy jelen ténykedésed minél tovább tartson, szükséged van tested épségére, egészségére, hogy sokáig tudjon otthonodul szolgálni.

Ahogy egy ház is idővel karbantartásra, felújításra, rendszeres lomtalanításra takarításra szorul, úgy testednek is – mely a Te otthonod – szüksége van arra, hogy tisztítással (kívül-belül), gondozással, ápolással őrizd meg épségét, egészségét.

Mivel tudod karbantartani „otthonodat”?

  • Vízzel: a víz átmossa az egész szervezetet kívülről és belülről. A véráramon keresztül eljut mindenhová a testben és kimossa a szennyeződéseket. Nagyon fontos!!!
  • Tápláló ételekkel: Olyan szuper élelmiszerekkel, melyek minőség javulást eredményeznek. Feltöltik, építik a sejteket és nem rombolják és terhelik a szervezetet.
  • MOZGÁSSAL: Az emberi test mozgásra lett teremtve. Ehhez kaptuk Istentől a mozgatórendszerünket. Ahhoz, hogy bármilyen megnyilvánulásunk legyen fizikai szinten, ahhoz a mozgatórendszert kell használnunk. Mivel erre lett teremtve, ezért ha nem mozgatjuk, akkor beállnak a rendszer alkotórészei, berozsdásodnak és kattognak, nyikorognak és egyre nehezebben mozognak. Rendszeresen át kell mozgatni a mozgatórendszer minden egyes elemét, a mozgástartomány teljes egészében.

Erre kínál lehetőséget a gerincgimnasztika, amely az egész mozgatórendszerre (izmok, kötőszövetek, ízületek, ínak, csontok..) és idegrendszerre ható újjáépítő torna.

Az idegrendszerben újra tanítja az ideg-izom kapcsolatokat és reflexeket, ezáltal tud egy addig korlátozottan használt izom és ízület újra a megfelelő mozgástartományban mozogni.

Az izmokat, kötőszöveteket, ínakat erősíti, nyújtja, hogy a test teljes izom egyensúlya létre tudjon jönni.

Kedves Te, aki vagy!

Bizonyára fontos dolgod van ebben a világban, melyet Isten csak rád bízott, hogy végezd el. Vigyázz hát testedre, hogy feladatod sikeresen végre tudd hajtani. Ehhez kívánok jó egészséget, kitartást és tiszta testet és még tisztább tudatot.

Várlak szeretettel gerincgimnasztika és meditáció órákra.

Üdvözlettel

 Andorfiné Márta

prev.gerinctréner, meditációs tréner

T.: 30-657-9654

 

GERINCGIMNASZTIKA ONLINE ÓRÁK – TORNÁZZ AZ OTTHONOD KÉNYELMÉBEN!